Catering

Catering

Stefan Pålsson AB i Landskrona erbjuder förstklassig catering för alla tillfällen. All mat lagas med dagsfärska råvaror och mycket kärlek eftersom vi vet att maten är viktig för en lyckad tillställning. Kvaliteten på våra råvaror har alltid kommit i första hand och vi använder till exempel egenproducerad rökt prisbelönt lax och kvalitetsräkor från ishavet i vår produktion. Personalens stora erfarenhet och kunskap är en stor tillgång till den goda service vi levererar.
Vi producerar olika sorters smörgåstårtor, stubbar, diverse fat med upplagda delikatesser, tallriksuppläggningar, landgångar, smörgåsar med mera.

Catering för alla tillfällen

Vi erbjuder catering till både företag och privatpersoner. Perfekt för er som exempelvis ska anordna en företagsfest, bröllopsfest, högtidsdagar, invigning, möhippa, svensexa, tema, lunch, filminspelning, fest, disputation, event, vernissage, påsk, konfirmation, student, midsommar, sommarfest, barndop, barnkalas, kick off, release, poolparty, kräftskiva, halloween, jul, nyår, minnesstund, jubileum, födelsedag i hemmet eller på företaget.

Har du frågor eller vill göra en beställning ring 0418 – 583 71