Nytt I Butiken

Nya varor i Lax & Delikatessbutiken

Hafis
SYLT, MARMELAD, SPREADS, CHUTNEY, GELÉ, SALSA, SÅS & Saft

Klädelsholmen Kaviar & Pastejer

Årets Sill 2023 Grönt te & Citrus (Premier 6 Juni)

I år var det äntligen östkustens tur att få agera jury. En kylig höstdag fick Munsö/Ekerö Sjöräddningsstation besök av Klädesholmen Seafood och restaurang Salt & Sill som presenterade de utvalda nomineringarna av sillinläggningar. Juryn, som vanligt bestående av mycket engagerade sjöräddare, fick avlägga sin röst på den sill som föll dem bäst i smaken. Som vinnare stod Grönt te & Citrus som får sin friska smak från bland annat citronverbena, citrongräs och grönt te.

En krona per såld sillburk går direkt till Sjöräddningssällskapet och deras arbete för ökad säkerhet till sjöss. Sjöräddningssällskapet arbetar för en ökad säkerhet till sjöss. Genom sina 74 stationer längs Sveriges långa kust och i de stora sjöarna utgår 2 400 frivilliga sjöräddare har jour dygnet runt, året om.

Årets Sill 2022 – Äpple & Mynta

Årets Sill lanseras nu för fjortonde året i rad. En fredag i mars fick Sjöräddningsstationen på Rörö i Göteborgs skärgård besök av Klädesholmen Seafood och restaurang Salt & Sill som presenterade de utvalda nomineringarna av sillinläggningar. Juryn, som vanligt bestående av mycket engagerade sjöräddare, fick avlägga sin röst på den sill som föll dem bäst i smaken. Den stora vinnaren blev den somriga sillinläggningen med toner av Äpple & Mynta. Smakerna för tankarna till sommarens trädgård där äppelträden är i full blom och myntan letar sig fram. 

Dallasburgare
Schnitzelburgare
Kryddkorvar
Fläsksteksburgare/Ribbestekburgare
Hel Grillad Kyckling

Såser, Oliver, Sparris, Olivolja, Soppor, Tonfisk, Makrill, Cornichons mm mm.

Mogen Rund Spritcheddar(Olika Sorter) 89:-

Isle Of Kintyre
Mogen Rund Spritcheddar
LAPHROAIG Singel Malt Scotch Whisky(1.6%)
GLEN SCOTIA Singel Malt Scotch Whisky(1.6%)
SPRINGBANK Singel Malt Scotch Whisky(1.6%)
GIN & TONIC (1.4%)

Spritsill

Akvavit
Cognacsill
Captain Morgon Apelsinsill
Gin sill
Mojitosill
Senap & Maltwhisky-sill

Ost